Υπερήφανος Ναπολιτάνος ο Χάμσικ

Υπερήφανος που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας στη Νάπολι, δήλωσε ο Μάρεκ Χάμσικ, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον, ο Λορέντσο Ινσίνιε να κληρονομήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Υπερήφανος που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας στη Νάπολι, δήλωσε ο Μάρεκ Χάμσικ, ευχόμενος μάλιστα στο μέλλον, ο Λορέντσο Ινσίνιε να κληρονομήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Σλοβάκος μέσος βρίσκεται στους «παρτενοπεί» εδώ και 11 χρόνια και πέρυσι έγινε μάλιστα ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Αν δεν έχει τραυματισμούς, θα σπάσει φέτος και το ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της Νάπολι, ξεπερνώντας τον Τζιουζέπε Μπρουσκολότι. Μάλιστα στη νέα αυτοβιογραφία που ετοιμάζει θα αναφέρεται με λεπτομέρειες στη σύνδεση του με την ομάδα και την πόλη.  

«Όταν έφτασα στη Νάπολi δεν ήξερα τι να περιμένω» παραδέχθηκε ο Χάμσικ.
«Υπήρχαν χιλιάδες οπαδοί που με περίμεναν. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή μου μαζί με τη νίκη του επί της Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia, την οποία γιορτάσαμε στην πόλη, και η ομάδα πήρε τίτλο για πρώτη φορά μετά το πρωτάθλημα του Ντιέγκο Μαραντόνα».

Αν και Σλοβάκος, νιώθει πια ένας Ναπολιτάνος. Αγαπάει πολύ τον σύλλογο.
«Ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη μέρα, και από τότε έχουν γίνει ακόμα πιο στοργικοί απέναντι μου. Είμαι δεμένος με αυτή την φανέλα, γι ‘αυτό και έχω μείνει εδώ για σχεδόν 12 χρόνια. Ίσως να μείνω και αφού τελειώσω την καριέρα μου».

Εύκολο να βρεις ποιον χρίζει ως αντικαταστάτη του στην αρχηγία της Νάπολι:
«Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στη Νάπολι, και είμαι περήφανος για αυτό. Ο διάδοχός μου ως αρχηγός; Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να γίνει ο Ινσίνιε γιατί νοιάζεται πολύ γι ‘αυτόν τον σύλλογο. Είναι ήδη ένα σύμβολο και είναι αρχηγός… σε αναμονή»

Παλαιότερα ο Μπρουσκολότι είχε δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Μαραντόνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα έκανε ο Χάμσικ το ίδιο;
«Δυστυχώς δεν έχουμε Μαραντόνα! Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά όχι Ντιέγκο … Αν τον είχαμε στην ομάδα, τότε ασφαλώς ναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.