Θέλει βήμα πρόκρισης με Σερβία

Η Ελλάδα υποδέχεται την Σερβία (21.00) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και θέλει να συνεχίσει την νικηφόρα της πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Σερβία (21.00) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου και θέλει να συνεχίσει την νικηφόρα της πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η «γαλανόλευκη» κουβαλά έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών και αν συνεχίσει νικηφόρα θα κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα τελικά. Οι Σέρβοι αντίθετα έχουν υποστεί δύο ήττες στην πρώτη φάση κι έτσι καίγονται για τη νίκη ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος, παρ’ όλο που δεν θα έχουν στην διάθεσή τους Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς και Γιόκιτς.

Ο ομοσπονδιακός Θανάσης Σκουρτόπουλος, άφησε εκτός δωδεκάδας για το αποψινό ματς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βαγγέλη Μαργαρίτη, οπότε έχει στην διάθεσή του τους Νικ Καλάθη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Ντίνο Μήτογλου, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Παπαγιάννη.

Στα άλλα ματς του 12ου Ομίλου, η Εσθονία υποδέχεται την Γερμανία και το Ισραήλ την Γεωργία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.