Λαμιώτης γνώρισε Γαλλίδα μέσω Facebook και την κρατούσε αιχμάλωτη

Την είχε κλειδωμένη σε δωμάτιο στον ακάλυπτο.

Μία τραγική ιστορία με ομηρία γυναίκας από τη Γαλλία στη Λαμία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις «εκπλήξεις» που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της από τη Λαμία.

Ο 34χρονος που μένει σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την έφερε στο σπίτι την Τετάρτη, δεμένη και φιμωμένη, και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που υπάρχει στον ακάλυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμιώτης συζεί με μια 24χρονη από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη ήταν μαζί με τον 34χρονο.

Πηγή
: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.