Μασούρας: «Είναι οδηγός τέτοια παιχνίδια» (video)

Ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports υποστήριξε πως ο Πανιώνιος δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και τόνισε πως τέτοιες εμφανίσεις λειτουργούν σαν οδηγό για τους «κυανέρυθρους».

Ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports υποστήριξε πως ο Πανιώνιος δικαιούταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και τόνισε πως τέτοιες εμφανίσεις λειτουργούν σαν οδηγό για τους «κυανέρυθρους».

«Είναι πιο επίπονο να γυρνάς πίσω. Θέλω να παίζω πιο μπροστά, όμως πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα. Δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και πήγαμε καλύτερα τακτικά μόλις πήγα πίσω. Το είχαμε συζητήσει και πριν το παιχνίδι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα έβλεπα κενό χώρο στην πλάτη των αμυντικών. Ίσως είχα κάποια θέματα στην άμυνα στην αρχή, αλλά μετά τα πήγα καλά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μασούρας.

Για την πικρία που αφήνει το τελικό αποτέλεσμα στον Πανιώνιο: «Έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν 2-3 φάσεις που είτε εμείς δεν τα καταφέραμε, είτε έγινε κάποιο διαιτητικό λάθος που μας σταμάτησε».

Για την παρακαταθήκη που αφήνει η σημερινή εμφάνιση του Πανιωνίου: «Είναι οδηγός τέτοια παιχνίδια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και φτάνεις κοντά στο να νικήσεις, είναι απλά κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουν και θα τα πάμε καλύτερα. Θεωρώ ότι μας βοήθησε ο προπονητής να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μετά στα πιο εύκολα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών.

Τέλος για τους τρεις μονομάχους του τίτλου (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) είπε: «Είναι ένα κλικ παραπάνω από πέρυσι κι οι τρεις. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουν και καλή πορεία στην Ευρώπη. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.