Μπόμης: «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται οπαδισμό»

Ο Παναγιώτης Μπόμης έσπευσε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σχετικά με τη διεξαγωγή του ντέρμπι των «αιωνίων» παρουσία παιδιών και αθλητών στις εξέδρες.

Ο Παναγιώτης Μπόμης έσπευσε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σχετικά με τη διεξαγωγή του ντέρμπι των «αιωνίων» παρουσία παιδιών και αθλητών στις εξέδρες. Ο γενικός γραμματέας των «πράσινων» ανάλυσε το πλάνο των «πράσινων» σχετικά με την επόμενη ημέρα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Χαρακτηριστικά, ο Μπόμης έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα εποχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αποτάξει από πάνω της το ρούχο του τυφλού φανατισμού. 

Άντ αυτού διαλέγει για μια ακόμη φορά τον δρόμο της έντασης και της πόλωσης. Δεν πειράζει, εμείς άλλωστε μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και δράση. 

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό, αλλά να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές αξίες και ήθος που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. 

Άλλωστε έχουμε χρέος να δημιουργούμε, εκτός από αθλητές, και υγιείς φιλάθλους και αυτές οι βάσεις μπαίνουν από την νεαρή ηλικία. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.