Στο εξώφυλλο του TIME ο Εμπαπέ

Αφιερωμένο στους ηγέτες της επόμενης γενιάς το τεύχος του TIME που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του για τον μήνα Οκτώβριο, το "Μέλλον του ποδοσφαίρου" τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Αφιερωμένο στους ηγέτες της επόμενης γενιάς το τεύχος του TIME που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του για τον μήνα Οκτώβριο, το “Μέλλον του ποδοσφαίρου” τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Στο κείμενο για τον Εμπαπέ γίνεται αναφορά στο πως μεγάλωσε, στην προστασία που του προσφέρει σε κάθε δευτερόλεπτο η μητέρα του Φαϊζά και στο πως από ένα παιδί μπήκε, χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα στον κόσμο των… μεγάλων!

“Η ζωή μου ξαφνικά έγινε άνω κάτω. Είμαι όμως χαρούμενος και ζω την ζωή που είχα ονειρευτεί όταν ξεκινούσα. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι κάτι έχω χάσει στην πορεία. Δεν είχα την φυσιολογική εξέλιξη ενός εφήβου. Δεν βγήκα έξω ποτέ με φίλους. Δεν διασκέδασα. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε ότι για να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής πρέπει πρώτα να γίνω σπουδαίος και σωστός άνθρωπος.” Είναι ένα απόσπασμα των δηλώσεων του νεαρού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλία από το αφιέρωμα του περιοδικού TIME στον άνθρωπο που εκπροσωπεί το μέλλον του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.