Μπλατ στο novasports.gr: ” Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τη Μπασκόνια ” (video)

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ντέιβιντ Μπλατ στα κανάλια Novasports και τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Νικήτα Αυγουλή, έπλεξε το εγκώμιο της Μπασκόνια και ένα λόγο για ένα δυνατό αντίπαλο.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ντέιβιντ Μπλατ στα κανάλια Novasports και τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Νικήτα Αυγουλή, έπλεξε το εγκώμιο της Μπασκόνια και ένα λόγο για ένα δυνατό αντίπαλο. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε ακόμα το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του για το σημαντικό ματς στη Βιτόρια και ανέλυσε το παιχνίδι των Βάσκων. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ: 

Για τη Μπασκόνια:  

” Πρώτα απ’όλα, έχουν μια συνέχεια από την περσινή καλή ομάδα και έχουν ενισχυθεί, καθώς θέλουν να βρεθούν στο final four που θα γίνει στην πόλη τους τον επόμενο Μάιο. Επομένως περιμένουμε ένα δυνατό αντίπαλο”. 

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Βάσκων: 

” Νομίζω πως ο Ολυμπιακός και η Μπασκόνια θέλουν να παίξουν το ίδιο στυλ μπάσκετ. Σίγουρα θα δούμε στη Βιτόρια μια ομάδα που θα θέλει να παίξει σε υψηλό τέμπο, θα προσπαθήσει να “τρέξει”, θα σουτάρει τρίποντα και έχουν ικανούς σουτέρ. Είναι ισχυρή η frontline και έχουν τα αθλητικά προσόντα για να παίξουν καλό μπάσκετ, όμως είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”. 

Για το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το “πνευματικό κομμάτι” στο ματς: 

” Σε κάθε παιχνίδι είναι σημαντική η νοοτροπία που έχει μια ομάδα. Παίζει μεγάλο ρόλο πόσο πιέζεις τον εαυτό σου για να φτάσεις στη νίκη και κατά πόσο είσαι έτοιμος στο πνευματικό κομμάτι για να αντιμετωπίσεις τα δυνατά σημεία του αντίπαλου και να βγάλεις στο παρκέ τα δικά σου δυνατά σημεία”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.