Το συγκινητικό μήνυμα του Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα

Ο Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα με μήνυμά του ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του τις τελευταίες μέρες και υποσχέθηκε να συνεχίσει το έργο του στη Λέστερ.

Ο Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα με μήνυμά του ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του τις τελευταίες μέρες και υποσχέθηκε να συνεχίσει το έργο του στη Λέστερ.

Ο γιός του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη των «αλεπούδων», τόνισε συγκεκριμένα σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή την τεράστια υποστήριξη.

Ευχαριστώ επίσης, την αστυνομία του Λέστερσιρ και υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης. Η άμεση αντίδρασή τους το Σάββατο διατήρησε πολλούς ανθρώπους ασφαλείς. Ο επαγγελματισμός και η ευαισθησία τους από τότε έκαναν τις τελευταίες μέρες όσο πιο υποφερτές θα μπορούσε να είναι.

Αυτό που συνέβη με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας μου σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχω συγκινηθεί από το πόσοι πολλοί άνθρωποι τον είχαν κοντά στην καρδιά τους. 

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που έχω έναν τόσο εξαιρετικό πατέρα. Από αυτόν, κληρονόμησα μία πολύ μεγάλη αποστολή και κληρονομιά για να κληροδοτήσω και προτίθεμαι να κάνω ακριβώς αυτό.

Ξέρω ότι θα έχω την συμπαράσταση που χρειάζομαι για να το καταφέρω και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τα ευγενικά λόγια σας.

Για πολύ καιρό, ο πατέρας μου με δίδασκε να είμαι δυνατός και να φροντίζω την οικογένειά μου. Αγαπούσε την οικογένειά του. Μετέτρεψε τη Λέστερ σε οικογένεια. Και τίποτα δεν θα τον έκανε περισσότερο υπερήφανο από το να βλέπει πώς η οικογένεια της Λέστερ που έχτισε αλληλοϋποστηρίζεται σε μία περίοδο τόσο μεγάλης θλίψης.

Ο πατέρας μου είχε έναν τρόπο να μου μαθαίνει πράγματα για τη ζωή και τη δουλειά χωρίς να το κάνει να φαίνεται σαν μάθημα. Ήταν ο μέντοράς μου και το πρότυπό μου.

Σήμερα, μου άφησε μία κληρονομιά για να ακολουθήσω και θα κάνω ό, τι μπορώ προκειμένου να συνεχίσω το μεγάλο όραμά του και τα όνειρά του.

Η οικογένειά μου και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν από εσάς για την ειλικρινή ευγένεια και τις καλές προθέσεις σας κατά την διάρκεια της πιο δύσκολης στιγμής μας.

Μου λείπεις πατέρα, με όλη μου την καρδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.