Ερέρα: “Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μαρτίνες, έτοιμοι να παίξουν”

Ο Ισπανός τεχνικός του Αρη, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων (νίκη του Αρη με 2-1), αναφέρθηκε σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη -ή και καθόλου συμμετοχή μέχρι τώρα- και έπιασαν την ευκαιρία από τα "μαλλιά"

Αρκετά και σημαντικά πράγματα είπε -για μία ακόμη φορά- ο Πάκο Ερέρα μετά το τέλος του παιχνιδιού (31/10, νίκη Αρη με 2-1) με τον Αήττητο Σπάτων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε επιδόσεις συγκεκριμένων παικτών.
Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο μας κόστισε λίγο να βρούμε τα κενά. Κάναμε κάποια μικρά λάθη με τις πάσες προς τα μπροστά. Γενικά, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η άλλη ομάδα ήταν αρκετά κλειστή και ήταν αρκετά δύσκολο να βρούμε το δρόμο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μεταμορφώθηκε σε άλλη ομάδα, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε.”
Για παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, είπε: “Ηταν λογικό να αγωνιστούν καινούριοι παίκτες και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα για τον Ιντζόγλου, τον Διαμαντόπουλο και τον Νίκο Μαρτίνες. Συγκεκριμένα για αυτούς τους τρεις γιατί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν. Και οι τρεις απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν. Απέδειξαν ότι μπορεί να μπερδεύτηκα εγώ στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος γιατί είναι αυτός που έβαλε τα δύο γκολ. Και ο Ιντζόγλου και ο Μαρτίνες, έπαιξαν πολύ καλά. Μίλησα για αυτούς γιατί δεν είχαν ευκαιρίες, ενώ ο Ναζλίδης είχε ευκαιρίες στο παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το ότι υπάρχουν αυτοί οι παίκτες.”
Για την πίεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είπε: “Δεν υπάρχει μεγάλη πίεση. Χάσαμε παιχνίδια με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Βέβαια, στα δύο από αυτά, ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, παίξαμε πολύ καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν δεν χάναμε το πέναλτι. Γενικά βλέπω ότι στα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους, οι ομάδες κλείνονται πίσω. Εμείς τους κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μπορούσαμε απλά να παίζουμε πίσω και να περιμένουμε τον αντίπαλο. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί, παρά τις ήττες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.”
Για τον Μαρτίνες που αποχώρησε κουτσαίνοντας, είπε: “Δεν έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Ήταν ένα μικρό χτύπημα στο πόδι. Δεν είναι ανησυχητικό.”
Αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Οταν χάνονται τρία παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν κάποιες συζητήσεις. Αυτές οι συζητήσεις έγιναν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και ότι είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να συνεχίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση με τους παίκτες έγινε κυρίως για το τελευταίο παιχνίδι. Αναλύσαμε και είδαμε ότι εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά είδαμε ότι η αντίδραση μας στις αντεπιθέσεις ήταν λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.