Με το μυαλό στη Λίβερπουλ…(video)

Δίχως να ξοδέψει ενέργεια και δυνάμεις, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Champions League, η Παρί πέτυχε τη 14η νίκη της στη Ligue 1 επικρατώντας με 1-0 της Τουλούζ

Οι πρωταθλητές Γαλλίας -δίχως τους τραυματίες Νεϊμάρ, Εμπαπέ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την εξέδρα- είχαν την κατοχή απέναντι στην Τουλούζ, η οποία αμύνθηκε μαζικά ούσα το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο δικό της τρίτο του γηπέδου. 

Η ομάδα του Τούχελ είχε μόνο μία προσπάθεια προς την εστία στο πρώτο ημίχρονο κι ήταν το γκολ του Καβάνι στο 9′, με τον Ουρουγουανό να πετυχαίνει το 25ο γκολ του εντός του 2018 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Παριζιάνων. Στο 38′ ο Ντοσεβί δημιούργησε την καλύτερη στιγμή των “Βιολέ” στο πρώτο μέρος, αλλά το αεροπλανικό του Γκραντέλ δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι είχαν ακόμη χαμηλότερο ρυθμό, απειλώντας με τους Μενιέ στο 53′ και Ντι Μαρία στο 59′, με τους φιλοξενούμενους να αναθαρρούν και να απειλούν στο 74′ με τον Ζουλιέν και στο 76′ με τον Μουμπέλ. 

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, παρά τις ευκαιρίες των Ενκουκού και Τσούπο-Μότινγκ (89′ και 90′ αντίστοιχα), με την Παρί να πηγαίνει στους 42 βαθμούς έχοντας το 14/14 και την Τουλούζ να μένει στους 14, αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Στα αξιοσημείωτα, η αγωνιστική επιστροφή του Ντάνιελ Άλβες, ύστερα από απουσία 6 μηνών. 

«Parc des Princes», Παρίσι, Γαλλία

Διαιτητής: Χακίμ Μπεν Ελ Χατζ

Κίτρινες κάρτες:-
Κόκκινες κάρτες:-


Παρί Σεν Ζερμέν (3-4-3)
: Μπουφόν –  Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα (αρχ.), Κιμπεμπέ –  Μενιέ (70′ Ντάνιελ Άλβες), Βεράτι (70′ Τσούπο-Μότινγκ), Ραμπιό, Ντιαμπί –  Ντράξλερ (80′ Ενκουκού), Ντι Μαρία, Καβάνι 

Προπονητής: Τόμας Τούχελ


Τουλούζ (5-4-1)
: Ρενέ –  Μορεϊρά, Αμιάν, Ζουλιέν, Μουμπαντζέ, Σιλά –  Ντοσεβί (64′ Ντουρμάζ), Σιντιμπέ (72′ Μπόστοκ), Μανού Γκαρθία, Γκραντέλ (αρχ.) –  Λεγιά Ισεκά (74′ Μουμπέλ)

Προπονητής: Αλέν Καζανοβά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.