Tα Gold Bars στο Red Dead Online θα είναι χρονοβόρα

Κι άν δεν έχετε χρόνο... microtransactions.Oι παίκτες του Red Dead Online υπολόγισαν περίπου πόσο...

Κι άν δεν έχετε χρόνο… microtransactions.

Oι παίκτες του Red Dead Online υπολόγισαν περίπου πόσο χρειάζεται για να μαζέψουν 1 Gold Bar και δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι το αποτέλεσμα.

Το Red Dead Online beta ξεκίνησε, με τους ιδιοκτήτες του Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition να έχουν πρώτοι πρόσβαση σε αυτό. Παρόλο που τα mictotransactions δεν είναι ακόμα live στο παιχνίδι, η Rockstar έχει επιβεβαιώσει ότι οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν gold bars στο κατάστημα μέσα στο παιχνίδι. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, ένα gold bar μπορεί να σας πάρει έως και 8 ώρες για να το μαζέψετε.

Σε μια ανάρτηση που περιγράφει λεπτομερώς τι πρέπει να περιμένουμε στη beta, η Rockstar δηλώνει: “Μπορεί να παρατηρήσετε ότι ορισμένες περιοχές των μενού του παιχνιδιού δεν είναι ακόμη προσβάσιμες ή διαθέσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της πρώιμης περιόδου του Beta, όπως το Red Dead Online Store το οποίο τελικά θα ανοίξει για να προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς χρυσών ράβδων για την άμεση απόκτηση cosmetics όπως η διακόσμηση Camp, ή ένα ειδικό style για τα όπλα σας”.

Τα καλά νέα εδώ είναι ότι φαίνεται ότι οι χρυσές ράβδοι θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την απόκτηση cosmetics. Τα δυνητικά άσχημα νέα για τους παίκτες που δεν θέλουν να βάλουν χρήματα είναι ότι θα μπορούσε να πάρει ένα καλό χρονικό διάστημα για να κερδίσετε ακόμη και μια ράβδο, όπως αποδεικνύει ο χρήστης του Reddit UnavailableIDs, μέσω της Wccftech.

Το post ήταν σε απάντηση σε έναν άλλο χρήστη που είχε υποστηρίξει ότι οι ράβδοι χρειάζονται 50 ώρες το κομμάτι.

“Έπαιξα περίπου 4 ώρες χθες. Θα πρέπει να βρείτε 100 ψήγματα για να φτιάξετε μία ράβδο. Κερδίζετε μεταξύ 0.02 και 0.04 (0.02 gold bars = 2 nuggets) από τις σειρές (deathmatch, αγώνες κτλ.) Που παίρνουν 10 λεπτά το καθένα ή λιγότερο. Υποθέτοντας ότι παίρνετε πάντα 0.02 και δεν υπάρχει loading time χρειάζονται 50 παιχνίδια (500 λεπτά) για να μαζέψετε μία χρυσή ράβδο. Αυτό μας κάνει 8 ώρες και 20 λεπτά, και προϋποθέτοντας ότι κερδίζετε πάντα τη χειρότερη ανταμοιβή και πάντα φτάνετε στο χρονικό όριο”.

Μερικοί άλλοι χρήστες επιβεβαίωσαν ότι μέχρι τώρα, αυτό φαίνεται να ισχύει.

“Παρακολούθησα ένα stream στο Twitch με 9 ώρες και 45 λεπτά παιχνιδιού και πιστεύω ότι είχε περίπου 1,65 gold bars”, δήλωσε ο iitZJaay.

“Έπαιξα για περίπου 7 ώρες σήμερα και δεν έκανα τίποτα παρά stranger missions, τo main story, gang hideouts και ένα ή δύο open world events. Έχω τώρα 0,87 gold bars. Στο ρυθμό αυτό (με πολύ απλούς υπολογισμούς, αλλά με βάση το δικό μου στυλ παιχνιδιού που θεωρώ αρκετά grindy) θα έπρεπε ουσιαστικά να παίζω 40 ώρες την εβδομάδα για τρεις εβδομάδες για να ξεκλειδώσω ένα αξιοπρεπές άλογο”, πρόσθεσε o Inowannausedesktop.

Έχετε κατά νου ότι το Red Dead Online είναι ακόμα σε beta, οπότε μπορεί να δούμε αλλαγές στο ρυθμό με τον οποίο οι παίκτες κερδίζουν μετρητά και gold bars και ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζουν τα gold bars με microtransactions.

Το Red Dead Online περιλαμβάνει λειτουργία battle royale και μπορείτε να μάθετε πότε θα κυκλοφορήσει η beta για εσάς.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.