Μοιρασιά για ΣΠΑΛ και Έμπολι (video)

Σπαλ και Έμπολι πήραν από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 2-2 στο πρώτο τους παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής και σκόρερ 2 τερμάτων για τους γηπεδούχους που έπαιξαν για 40 λεπτά με 10 παίκτες ο Κούρτιτς.

Η Έμπολι απείλησε με τον Λα Γκουμίνα στο 4ο λεπτό, όμως ο επιθετικός της αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας τη μπάλα ψηλά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δευτερόλεπτα αργότερα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκιαταρέλα σκόραρε ο Κούρτιτς με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι.
Η ομάδα του Ιακίνι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Αρχικά ισοφάρισε με το 7ο γκολ του Καπούτο στο εφετινό πρωτάθλημα στο 24′ και πήρε προβάδισμα δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με μακρινό σουτ από τον Κρούνιτς.
Στο 49 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Λα Γκουμίνα ο Τσιόνεκ, όμως αυτό δεν πτόησε τη ΣΠΑΛ που είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε πάλι με κεφαλιά του Κούρτιτς μετά από την 5η ασίστ του Λατσάρι στη σεζόν.
Οι ομάδες παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και ο βαθμός ουσιαστικά δεν άφησε καμία από τις δύο ικανοποιημένη.

ΣΠΑΛ: Γκομίς, Τσιόνεκ, Βικάρι, Φελίπε, Λατσάρι, Κούρτιτς, Σκιαταρέλα, Μισιρόλι (75′ Εβέρτον), Φάρες, Πετάνια (68′ Παλόσκι), Αντενούτσι (85′ Βαλότι).

Έμπολι: Προβεντέλ, Βέσελι, Σιλβέστρε, Μαϊέτα, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς (74′ Ζάιτς), Μπενασέρ, Τραορέ, Πασκουάλ, Λα Γκουμίνα (73′ Ματσελίτζε), Καπούτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.