Πιο δολοφονική η λεπίδα της Arya Stark στον τελευταίο κύκλο του “Game of Thrones”

"Valar Morghulis"!Ο νέος, και τελευταίος, κύκλος του "Game of Thrones" βρίσκεται πολύ κοντά, οι...

“Valar Morghulis”!

Ο νέος, και τελευταίος, κύκλος του “Game of Thrones” βρίσκεται πολύ κοντά, οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες έχουν αφήσει το πλατό, και οι πληροφορίες αρχίζουν να αναδύονται.

Το comicbook μετέφερε τη δήλωση του Steven Weintraub του Collider, μέσω Twitter, η οποία θέλει την Arya Stark να βρίσκεται σε πιο δολοφονικές διαθέσεις από ποτέ. Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, “Η Maisie Williams υπόσχεται ότι θα δούμε την Arya Stark να σκοτώνει λίγο περισσότερους ανθρώπους στην τελευταία σεζόν του ‘Game of Thrones'”. Η ενημέρωση έρχεται απευθείας από ένα πάνελ, κατά τη διάρκεια του Brazil Comic Con, στο οποίο παρευρέθηκε η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη μικρότερη κόρη των Stark.

Η Williams αποχώρησε από τα γυρίσματα της σειράς του HBO πριν από μερικούς μήνες, αφήνοντας ανοικτές υποθέσεις. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ηθοποιός ανέβασε μία αρκετά αιματηρή εικόνα, η οποία κάνει τα τωρινά δεδομένα να φαίνονται ακόμα πιο έγκυρα.

Πρόσφατα είδαμε και το πρώτο trailer από τον 8ο κύκλο, το οποίο παρουσίασε τη γνωστή μάχη μεταξύ Βορρά και Νότου, Πάγου και Φωτιάς, για ακόμα μία φορά και με μεγαλειώδη τρόπο.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την πιο επική μάχη της σεζόν και για το “σπαρακτικό” και “καταπληκτικό” φινάλε. Επίσης, πώς οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau και Sophie Turner αποχαιρέτησαν τη σειρά. Δύο χαρακτήρες επέζησαν μετά το φινάλε της 7ης σεζόν και μάθαμε τι έγινε με τα δίδυμα Lannister, αλλά και τον άλλο γιο της οικογένειας. Επίσης, όλοι οι ηθοποιοί, ζωντανοί και νεκροί, θα ξανασυναντηθούν για ένα ειδικό επεισόδιο.

Τα επεισόδια που θα έρθουν θα είναι μικρότερα των δύο ωρών, ενώ τα μέτρα ασφαλείας για διαρροές φτάνουν σε τέτοια επίπεδα που δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες νωρίτερα από την προβολή τους.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.