Από την Wakanda θα έρθει ο συνθέτης του “Star Wars: The Mandalorian”

Και θα μας ταξιδέψει σε γαλαξίες πολύ πολύ μακρυά.Ο Ludwig Göransson, γνωστός για τη δουλειά του...

Και θα μας ταξιδέψει σε γαλαξίες πολύ πολύ μακρυά.

Ο Ludwig Göransson, γνωστός για τη δουλειά του στα “Black Panther”, “Creed” και “Venom”, θα ντύσει μουσικά την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά “Star Wars: The Mandalorian”.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Star Wars. Ο Göransson έχει υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Grammy για τη δουλειά του στο “Black Panther” και έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για Βραβείο Emmy για τη δουλειά του με τον Childish Gambino (τον γνωστό Donald Glover ή όπως τον ξέρουμε, Lando Calrissian). Εκτός του κινηματογράφου έχει συνθέσει κομμάτια για τις σειρές “New Girl” και “Community” και είναι παραγωγός των δίσκων των Haim και Chance the Rapper.

“Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πόσο σουρεαλιστικό και συγκινητικό είναι να σε προσκαλούν στο σύμπαν του ‘Star Wars'”, είπε ο Göransson. “Είναι ευγνώμονες στον Jon Favreau και στην Disney γι’αυτήν την ευκαιρία, και στον John Williams για τις συνθέσεις του, οι οποίες έχουν ανεβάσει το επίπεδο — δεν θα καταφέρω ποτέ να τις φτάσω. Τους επόμενους μήνες ελπίζω να τιμήσω τη μουσική παράδοση του ‘Star Wars’, ενώ ταξιδεύω με το ‘The Mandalorian’ σε μια νέα αχαρτογράφητη περιοχή”.

Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist

Ο Favreau είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή που αναδύεται στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jon Favreau, ενώ άλλοι σκηνοθέτες της σειράς μάς είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, ο Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni, γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων “Star Wars: The Clone Wars” και “Star Wars Rebels”. Ενώ η Deborah Chow του “Jessica Jones”, όπως και ο Rick Famuyiwa (Dope) έχουν κι αυτοί από ένα επεισόδιο να σκηνοθετήσουν.

Η σειρά ακούγεται σαν να ακολουθεί μια πιο γουέστερν ατμόσφαιρα και λέγεται ότι η Disney έχει κλείσει budget $100 εκατομμυρίων για 10 επεισόδια. Ο Favreau μας είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το “Return of the Jedi”, όπως και την παρουσία ενός γνωστού όπλου. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

To cast της σειράς θα αποτελείται από τους Pedro Pascal, Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction).

H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, προς τα τέλη του 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.