Μεγάλα φαβορί σε Premier League, Serie A και Βέλγιο

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις σε πέντε «άσους» και πέντε «διπλά»

Η δράση συνεχίζεται και στις γιορτές, σε Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο. Η παραδοσιακή boxing day στην Premier League κλέβει την παράσταση, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Αρκετά είναι τα δυνατά φαβορί στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής. Σε τέσσερα από αυτά το Pamestoixima.grπροσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στις εκτός έδρας νίκες της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ, της Άρσεναλ κατά της Μπράιτον και της Τσέλσι στο ματς με τη Γουότφορντ, καθώς και στην εντός έδρας επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ.

Προβάδισμα για Γιουβέντους, Φιορεντίνα και Ρόμα

Στη Serie A διεξάγεται, την Τετάρτη, η 18η αγωνιστική. Οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, στο «διπλό» της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα και στους «άσους» της Φιορεντίνα στο ματς με την Πάρμα και της Ρόμα στο παιχνίδι με τη Σασουόλο.

Δυνατά φαβορί υπάρχουν και στο βελγικό πρωτάθλημα. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στην εντός έδρας νίκη της Γκενκ στο ματς της Τετάρτης με τη Γάνδη και σε δύο παιχνίδια της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, στον «άσο» της Άντερλεχτ κόντρα στη Μπέβερεν και στο «διπλό» της Κλαμπ Μπριζ κατά της Λόκερεν.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Γι’ αυτά τα δέκα συνολικά φαβορί, πέντε «άσους» και πέντε «διπλά», από την Premier League, τη Serie A και το Bέλγιο, το Pamestoixima.grπροσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Το Pamestoixima.grείναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.