Οικονόμου: «Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα, όχι τα playoffs»

Ο Νίκος Οικονόμου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως ο Πανιώνιος έχει ταλέντο και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η παραμονή.

Ο Νίκος Οικονόμου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε πως ο Πανιώνιος έχει ταλέντο και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η παραμονή.

«Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, για να έχουμε διάρκεια. Η ομάδα έχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται κάτι καλύτερο. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά ο στόχος μας δεν είναι τα playoffs, αλλά να σωθεί η ομάδα.

Το ζητούμενο είναι να έρθουν οι νίκες και πρέπει να κάνουμε την αρχή από το επόμενο ματς με τον Προμηθέα. Κάνουμε εύκολα λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά πιστεύω. Πρέπει να δουλέψουμε πιο ομαδικά στην επίθεση, γιατί παίρνουμε βιαστικά σουτ. Αν εξαιρέσουμε τα δύο τρίποντα του Λαρεντζάκη, που κι αυτά ήρθαν από δικά μας λάθη. Τα μικρά πράγματα και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε», δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.