Προτεραιότητα του Σόλσκιερ ο Ντε Χέα

Η επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού τερματοφύλακα, αποτελεί θέμα μεγίστης σημασίας για το Νορβηγό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μαζί με ζητήματα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, προσπαθεί να διαχειριστεί και τη διαμόρφωση του δυναμικού των επόμενων σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη σύμφωνη γνώμη των ιθυνόντων, όντας σε ανοικτή γραμμή με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει θέσει ως προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με το BBC, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» το ανανέωσαν αυτομάτως –ως είχαν δικαίωμα- έως τον Ιούνιο του 2020.  

Ο 28χρονος στις πρώτες διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο είχε ζητήσει ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες του Αλέξις Σάντσες –ο Χιλιανός αμείβεται με 20 εκατομμύρια ευρώ- κι η Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύματα προτίθεται να του προσφέρει 23 εκατομμύρια ευρώ για να αναχαιτίσει το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.  Ο Σόλσκιερ προσπαθεί να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν ταχύτερα, γνωρίζοντας πως ο διεθνής πορτιέρε αποτελεί θεμέλιο λίθο για την…αγωνιστική ευζωΐα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.