Πληρώνουν τη ρήτρα οι Άραβες

Η Αλ Ιτιχάντ ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ θα τελικά θα καταβάλει ολόκληρη τη ρήτρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, προκειμένου να αποκτήσει άμεσα τον Σέρβο ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ.

Η Αλ Ιτιχάντ ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ θα τελικά θα καταβάλει ολόκληρη τη ρήτρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, προκειμένου να αποκτήσει άμεσα τον Σέρβο ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της αραβικής ομάδας ενημέρωσαν τον “Δικέφαλο” του Βορρά πως αποφάσισαν να καταβάλλουν και τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τελειώσει άμεσα η μετεγγραφή του Πρίγιοβιτς, καθώς μέχρι πρότινος ο ΠΑΟΚ δε συμφωνούσε να καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό σε τέσσερις δόσεις. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρόεδρος της αραβικής ομάδας Λουάι Ναζέρ, είχε απευθείας επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο ενημέρωσε για τη σχετική απόφαση της ομάδας του. Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη και την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία του προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο 4,5 ετών, όλα δείχνουν πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Όταν οι Άραβες καταβάλλουν τα χρήματα στους λογαριασμούς του ΠΑΟΚ, τότε θα δοθεί και η συγκατάθεση από την πλευρά των “ασπρόμαυρων” για να αποχωρήσει οριστικά ο Πρίγιοβιτς από την Τούμπα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.