Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν…

Μια μέρα σαν τη σημερινή (31/1), πριν είκοσι χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησε στο ΣΕΦ το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ο τελευταίος τίτλος της μέχρι τώρα

Γεννά ευχάριστες αναμνήσεις η 31η Ιανουαρίου στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Μια τέτοια μέρα, πριν 20 χρόνια, οι “ασπρόμαυροι” κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας στο ΣΕΦ, απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ο τελευταίος τίτλος μέχρι τώρα για τον μπασκετικό “Δικέφαλο”.
Ως εκ τούτου, λοιπόν, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της σχετικό αφιέρωμα, το οποίο αναφέρει τα εξής:
“Τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα. Και για τους περισσότερους είναι σαν χθες…
Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από εκείνο παγωμένο βράδυ, την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου του 1999, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τελευταίο του Κύπελλο Ελλάδας με έναν απόλυτα εμφατικό τρόπο.
Όλοι είχαμε πάρει μία πρόγευση από τον ημιτελικό, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη με 83-50, με τη διαφορά των 33 πόντων να αποτελεί ρεκόρ για τα παιχνίδια των δύο ομάδων για την εποχή. Στον τελικό με την ΑΕΚ, η κατάσταση δεν άλλαξε και πολύ, καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα με 71-54 και ο αρχηγός Γιώργος Μπαλογιάννης σήκωσε το τρόπαιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο του ΠΑΟΚ!
Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Walter Berry, ενώ σημαντική συμβολή είχαν όλοι οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη που αγωνίστηκαν στον τελικό: οι Frankie King, Claudio Coldebella, Γιάννης Γιαννούλης, Juan Antonio Morales, Σωτήρης Νικολαϊδης, Γιώργος Μασλαρινός, αλλά και εκείνοι που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας: οι Ricky Peral, Γιάννης Παπαχρήστος, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Δημήτρης Δέσπος, Κώστας Χρήστου.
Οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν από το ΣΕΦ στον Λευκό Πύργο και από εκεί στο Σταθμό των τρένων, καθώς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ήταν κλειστό λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να γνωρίζει αποθεωτική υποδοχή!”

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.