Παπαγιάννης: “Δουλεύω σκληρά για να εξελιχθώ”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως η σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, αποδίδει και στα επίσημα ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως η σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, αποδίδει και στα επίσημα ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο Έλληνας σέντερ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ρικ Πιτίνο για τη στήριξή του και συμπλήρωσε πως έχει προσαρμοστεί στα όσα ζητάει ο Αμερικανός κόουτς. 

Αρχικά, ο Παπαγιάννης δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη”: “Έχω συνηθίσει πλέον τον τρόπο παιχνιδιού. Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη του προπονητή μου έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Πολύ βασική ήταν και η υποστήριξη των συμπαικτών μου. Σίγουρα η εξέλιξή μου έχει προκύψει και από τη σκληρή δουλειά που κάνω κάθε μέρα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Πιτίνο: “Είναι μια τεράστια βοήθεια για μένα και κάτι πολύ σημαντικό. Κάποια συστήματα που παίζουμε στην επίθεση και την άμυνα είναι πράγματα που είχα δουλέψει στην Αμερική. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, ο Γκιστ πήγε στο ‘4’, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά γιατί το έκανε και παλιά. Έχουμε δημιουργήσει κάποια σχήματα, δουλεύουμε πολύ σε αυτά και πιστεύω πως βγαίνει στα παιχνίδια”.

Τέλος, ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε και στην πρόοδο του “τριφυλλιού” από τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και μετά: ‘Σίγουρα έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνει μια νίκη επί του Ολυμπιακού και μάλιστα για τίτλο. Από εκεί και πέρα κι εμείς πεισμώσαμε παραπάνω και το αποτέλεσμα φαίνεται αγώνα με τον αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.