ΠΑΣ Γιάννινα: Με πέντε απόντες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ηπειρωτικής ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Χωρίς πέντε παίκτες είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα σχέδιά του ο Γιάννης Πετράκης για το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ. Ο Ελληνας τεχνικός πάντως έχει αναγκαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν να είναι υποχρεωμένος να ψάχνει λύσεις λόγω απόντων. 
Τώρα, από το παιχνίδι θα λείπουν οι: Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι, Ξύδας και Σιόντης που είναι τραυματίες. Τιμωρημένος είναι ο Τζημόπουλος.
Στο μεταξύ, έγινε γνωστό (15/3) ότι κλήθηκε στην Εθνική Παίδων ο Παύλος Γροσδάνης της ομάδας Κ17, που θα λάβει μέρος στα παιχνίδια της Εθνικής για την Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο όμιλος του Elite Round της Εθνικής Παίδων Κ17 θα διεξαχθεί στην Ελβετία και οι ημερομηνίες των αγώνων είναι: 25/03/2019 Ισπανία-Ελλάδα, 28/03/2019 Ουκρανία-Ελλάδα και 31/03/2019 Ελλάδα-Κόσσοβο.
Ο ΠΑΣ στη διακοπή που ακολουθεί για τις Εθνικές ομάδες θα έχει 4 παίκτες που θα ενσωματωθούν σε Εθνικές, τους Νεοφώτιστο Μιχαήλ (Εθνική Κύπρου), Άντι Λίλα (Εθνική Αλβανίας), Στέφανο Ευαγγέλου (Εθνική Ελπίδων) και Παύλο Γροσδάνη (Εθνική Παίδων).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.