Κλοπ: “Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς”

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ και πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ και πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Γερμανός τεχνικός των “κόκκινων” δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: “Πιστεύω πως αξίζαμε την νίκη στον αγώνα. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά ένα τεράστιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες μας. Τελικά, έμεινε το 1-0 και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί να έρθει η ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Φούλαμ άξιζε ένα γκολ, αλλά εμείς αξίζαμε τους τρεις βαθμούς”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Δεν έχω αμφιβολίες για κανέναν από τους παίκτες μου. Εμείς προσπαθούμε να αγγίζουμε την τέλεια εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι μας, αλλά σπάνια μπορείς να την πετύχεις. Ο κόσμος μπορεί να αρχίσει να λέει, ότι πρέπει να πετυχαίνουμε πιο πειστικές νίκες, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.