Μπαρέζι : “Ο Φαν Ντάικ καλύτερος στον κόσμο”

O Φράνκο Μπαρέζι είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία οπότε... δικαιούται δια να ομιλεί! Ο μυθικός Ιταλός κεντρικός αμυντικός έδωσε το χρίσμα του καλύτερου αμυντικού στον κόσμο στον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ ενώ ανέφερε και τον δεύτερο καλύτερο!

O Φράνκο Μπαρέζι είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία οπότε… δικαιούται δια να ομιλεί! Ο μυθικός Ιταλός κεντρικός αμυντικός έδωσε το χρίσμα του καλύτερου αμυντικού στον κόσμο στον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ ενώ ανέφερε και τον δεύτερο καλύτερο!

Η Λίβερπουλ πέρσι ξόδεψε ογδόντα εκατομμύρια για να κάνει την Σάουθαμπτον πλούσια και τον Φαν Ντάικ τον ακριβότερο αμυντικό του κόσμου. Αρκετοί έκαναν λόγο για υπερβολικό ποσό αλλά με την φετινή εικόνα του ο Ολλανδός δικαιολογεί τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του. 

Ο μυθικός Ιταλός κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε και έγνεψε καταφατικά : “Η Λίβερπουλ γιγαντώθηκε σαν ομάδα από την στιγμή που απέκτησε τον Φαν Ντάικ δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Οι δύο αμυντικοί που μου αρέσουν αυτή τη στιγμή είναι Ολλανδοί. Ο Φαν Ντάικ και o Ντε Λιχτ.”

Όσον αφορά στον Ντε Λιχτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπαρσελόνα η οποία έχει κάνει και την καλύτερη πρόταση στον Άγιαξ ενώ εκεί έχει πάει και το φιλαράκι του Ντε Λιχτ… ο Ντε Γιόνγκ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.