Ρονάλντο: «Υπάρχει χρόνος για την εθνική»

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ιστορία του αθλήματος και όπως είναι φυσικό, η άποψη του σχετικά με κάθε τι ποδοσφαιρικό, έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον Ρονάλντο, τον διάσημο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος πλέον είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής για το Μουντιάλ του 2014.

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ιστορία του αθλήματος και όπως είναι φυσικό, η άποψη του σχετικά με κάθε τι ποδοσφαιρικό, έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία. Ο λόγος για τον Ρονάλντο, τον διάσημο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος πλέον είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής για το Μουντιάλ του 2014, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του.

Ο «Ρο», που όντας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, υπέστη διαδοχικές ρήξεις χιαστών στα δύο γόνατα με αποτέλεσμα να αρχίσει η καθοδική πορεία, αναφέρθηκε στις δυνατότητες της εθνικής Βραζιλίας, ενόψει της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης:

«Σημειώθηκαν καθοριστικές αλλαγές στην εθνική ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Ομως υπάρχει χρόνος μέχρι το 2014, προκειμένου η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική και να κατακτήσει το τρόπαιο», είπε αρχικά ο Ρονάλντο και πρόσθεσε: «Η Βραζιλία είναι μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες του κόσμου, όχι όμως στην πρώτη τριάδα. Διαθέτει παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Πάτο, ο Γκάνσο και ο Νταμιάο, που αποτελούν τη νέα γενιά. Καλύτερος όλων νομίζω ότι είναι ο Νεϊμάρ. Είναι μόλις 20 ετών, διαθέτει εκπληκτική τεχνική και σκοράρει με άνεση. Ο Νταμιάο μπορεί να γίνει ο νέος Ρονάλντο. Εχει πολύ καλό σωματότυπο, άριστος σκόρερ με πολύ καλό κεφάλι, ενώ χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρονάλντο που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, την Μίλαν και την Ιντερ, ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη τρεις φορές και συγκεκριμένα το 1996, το 1997 και το 2002, ενώ με την «σελεσάο» κατέκτησε δύο φορές το Μουντιάλ (1994 και 2002).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.