Ευχές από Μπόλονι, Ετο, Κρέσιτς

Το Σαββατοκύριακο πέρα από την ξεχωριστή σημασία του για την Ορθοδοξία, έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πάρουν σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί.

Το Σαββατοκύριακο πέρα από την ξεχωριστή σημασία του για την Ορθοδοξία, έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πάρουν σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί. Οι Λάζλο Μπόλονι, Ετο και Ντάριο Κρέσιτς έστειλαν μέσω του «novasports» τις ευχές τους γι’ αυτήν την πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

Οπως δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός: «Συνήθως στην Ελλάδα εύχονται κάτι, στην πατρίδα μου δεν εύχονται τίποτα γι’ αυτό κι αποφεύγω να ευχηθώ. Το μοναδικό που θα ήθελα να πω είναι Καλό Πάσχα κι όλοι να είναι ευτυχισμένοι με τις οικογένειές τους».

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του «Δικεφάλου», Ετο: «Αυτό που εύχομαι σε όλους είναι υγεία, να είναι όλοι δυνατοί και να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους».

Και τον επίλογο έγραψε ο πανύψηλος Κροάτης τερματοφύλακας, Ντάριο Κρέσιτς: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Καλό Πάσχα, τα καλύτερα και το πιο σημαντικό απ’ όλα να είναι καλά στην υγεία του κι όλα τα υπόλοιπα θα πάνε καλά».

Απαντες επιστρέφουν τη Δευτέρα το απόγευμα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του εντός έδρας αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.