Παπαδόπουλος: Η ΑΕΚ μπορεί να ανέβει στην Α1

Αν και θεωρεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Α2 θα είναι ο Απόλλων Πατρών, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξήγησε πως αν η ΑΕΚ τερματίσει στην 3η θέση μπορεί να ανέβει και αυτή στην Α1.

Αν και θεωρεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Α2 θα είναι ο Απόλλων Πατρών, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξήγησε πως αν η ΑΕΚ τερματίσει στην 3η θέση μπορεί να ανέβει και αυτή στην Α1.

Ο Έλληνας τεχνικός της «Ένωσης» είδε τον Πανελευσινιακό να κατακτά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και μίλησε για τα σενάρια για την ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση. Εκτός αυτού, προειδοποίησε πως η Κηφισιά δεν πρόκειται να περάσει νικηφόρα από το κλειστό της Ζωφριάς, ενώ μίλησε και για τη δουλειά που γίνεται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη του στο «Ράδιο Γάμμα 94 FM»…
 
Για τα σενάρια ανόδου στην Α1, με το δεδομένο πως η 2η ομάδα (Απόλλωνας Πατρών) δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της:
«Εγώ δεν ξέρω από μαθηματικά που λένε πολλοί σχετικά με το ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στην Α1. Άλλο το μπάσκετ και άλλο τα μαθηματικά και εγώ μιλάω μπασκετικά. Το θέμα αυτό έχει τελειώσει, ο Απόλλωνας είναι η δεύτερη ομάδα που έχει ανέβει ήδη στην Α1 Εθνική μετά την Ελευσίνα και ό,τι άλλο μπορεί να λέγεται το θεωρώ ως αστειότητες».
 
Για το ενδεχόμενο η Κηφισιά να πετύχει το “τέσσερα στα τέσσερα”: «Για ποιες τέσσερις νίκες μου λέτε… Ξεχνάτε ότι η Κηφισιά έχει να παίξει με εμάς την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας; Εκεί θα νικήσει ο καλύτερος κι αυτοί είμαστε εμείς, για να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό. Ο Απόλλωνας παίζει στη Περιβόλα με το Πέραμα και το Παγκράτι, ομάδες υποδεέστερες αγωνιστικά όπως φαίνεται περίτρανα και από τη βαθμολογία και δεν μπορεί να απειληθεί, αυτή είναι η αλήθεια».
 
Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και τον καθένα νομίζω να δουλεύει στην ΑΕΚ, σύλλογος με τεράστια φανέλα και ειδικό βάρος που φαίνεται πάντα και παντού. Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από πριν και προς το καλύτερο, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και είναι επαγγελματίες, θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε την 3η θέση που υπό προϋποθέσεις και εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα θα μας φέρει πίσω στην Α1 Εθνική και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.