Προσεκτικοί χειρισμοί στο θέμα Γκαλίτσιου

Από χτες ο Γιώργος Γκαλίτσιος απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος αμυντικός, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ν' αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από χτες ο Γιώργος Γκαλίτσιος απασχολεί την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος αμυντικός, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ν’ αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μια κίνηση που εξέπληξε τους περισσότερους παρότι ορισμένοι μάλλον γνώριζαν σχετικά εδώ και είκοσι ημέρες. Η επίσημη ενημέρωση είναι πενιχρή για το όλο θέμα και περιορίζεται σε τυπικότητες, όπως το ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να του δοθεί η δυνατότητα να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο όνομά του στο επίσημο δελτίο των αποψινών προπονήσεων. Κι όλα αυτά ενώ το φως της δημοσιότητας έχουν δει ήδη δημοσιεύματα για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που υποβάλλεται κάθε νέα μεταγραφή, κατ’ ιδίαν συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία και άλλα. Ο ποδοσφαιριστής πάντως, έδωσε το παρών και το πρωί και το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία όπου και γυμνάστηκε ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα. Οπως όλα δείχνουν, άπαντες βρίσκονται εν αναμονή του Φρανκ Αρνεσεν για να κλείσει και τυπικά το θέμα με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενάμιση χρόνου, πλην συγκλονιστικού απροόπτου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.