Μαυροκουκουλάκης: «Ερασιτεχνική αντιμετώπιση»

Δυσαρεστημένος από τη δημοσιοποίηση των βασικών αξόνων της κατάθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA, εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Δυσαρεστημένος από τη δημοσιοποίηση των βασικών αξόνων της κατάθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA, εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Βλάση Τσάκα, αλλά και στην πρόταση που είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Μαυροκουκουλάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την δημοσιοποίηση των βασικών αξόνων της κατάθεσης του Παναθηναϊκού: «Γιατί δόθηκε από το Παναθηναϊκό πριν σταλεί ο βασικός κορμός του υπομνήματος; Αυτό είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικό, για να μην πω κουτό. Αυτά δεν κοινοποιούνται, γιατί ο αντίλογος θα μπορούσε να μην είναι κολακευτικός. Εγώ που είμαι φόλα Παναθηναϊκό φωνάζω εδώ. Ένας άλλος που δεν είναι που θα φωνάζει»;
 
Για τα δύο ατού του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει σαν ατού τον πρότερο έντιμο βίο του. Την καθώς πρέπει διεθνής ιστορία. Και ένα ακόμα ατού πολύ σημαντικό το οποίο και ισχύει ακόμα και για την ΑΕΚ. Όλοι οι μέτοχοι του είναι καθώς πρέπει στην αθηναϊκή κοινωνία και αυτό το ξέρει και η UEFA. Η UEFA κυνηγάει λαθρέμπορους και αυτούς που κάνουν ξέπλυμα. Όταν έχει να κάνει με καθώς πρέπει ανθρώπους δεν έχει πρόβλημα».
 
Για την πρόταση που είχε κάνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Η πρόταση μου εμένα έχει έναν όρο εμπιστευτικότητας, τον οποίο ο κ. Γιάννης (σ.σ. Βαρδινογιάννης) τήρησε στο έπακρο και θα τον τηρήσω και εγώ. Οι καλοί επιχειρηματίες τις διεργασίες τους τις κάνουν στα γραφεία τους. Ούτε μέσω ανακοινώσεων, ούτε μέσω του κ. Τσάκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.