Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Βαλβέρδε

Νέα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, καθώς οι Μιραλάς, Πάντελιτς και Μαρκάνο είναι αμφίβολοι.

Νέα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, καθώς οι Μιραλάς, Πάντελιτς και Μαρκάνο είναι αμφίβολοι. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επιθετικός έχει ανεβάσει πυρετό, λόγω ίωσης και την Παρασκευή δεν προπονήθηκε. Ο παίκτης παρέμεινε στο σπίτι του και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, ο Ιβάν Μαρκάνο ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό δεξιά και θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ενόχλησης αυτής.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική ο Πάντελιτς. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστής θα εκτιμηθεί σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Ο Μέλμπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Μοδέστο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση της κατάστασής του. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.