Φερμάλεν: «Απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας»

Στην απογοήτευση που ένιωσαν περίπου 5.000 οπαδοί που ταξίδεψαν στην Ιταλία στάθηκε ο Τόμας Φερμάλεν μετά τη συντριβή που γνώρισε η ομάδα του από τη Μίλαν.

Στην απογοήτευση που ένιωσαν περίπου 5.000 οπαδοί που ταξίδεψαν στην Ιταλία στάθηκε ο Τόμας Φερμάλεν μετά τη συντριβή που γνώρισε η ομάδα του από τη Μίλαν. Ο Βέλγος αμυντικός της Άρσεναλ τόνισε πως πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς του Λονδίνο και να αφήσουν πίσω  την βαριά ήττα από τους «ροσονέρι».

«Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι δείξουμε την υπερηφάνεια μας και να δώσουμε το 100%. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Οφείλουμε να δώσουμε κάτι στους οπαδούς μας που ταξίδεψαν μέχρι εδώ και τους απογοητεύσαμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι δοκιμάσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Τόμας Φερμάλεν και συμπλήρωσε:

«Οι οπαδοί μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού του Μιλάνο και τους απογοητεύσαμε, κάτι που δεν είναι καλό. Δεν ήταν καλό βράδυ για εμάς, σκόραραν τέσσερις φορές και δεν παίξαμε καλά. Είναι απλό: Δεχτήκαμε πολλές φάσεις και γκολ και είχαμε απλά ένα κακό βράδυ. Πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε, να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.