Εμφύλιος «πόλεμος» ανάμεσα σε Μπενφίκα – Πόρτο

Μπορεί ο αυριανός, πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League να μονοπωλεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον στην Πορτογαλία, ωστόσο στη Λισαβόνα – και όχι μόνον – ασχολούνται και με άλλα.
0
Κωστής Μπότσαρης
20/08/2018 • 17:50
Μπενφίκα εναντίον Πόρτο
  • shares
Μπορεί ο αυριανός, πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League να μονοπωλεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον στην Πορτογαλία, ωστόσο στη Λισαβόνα – και όχι μόνον – ασχολούνται και με άλλα. Πιο συγκεκριμένα, πρώτη είδηση σε όλες τις πορτογαλικές ιστοσελίδες αποτελεί η απάντηση της Μπενφίκα μέσω επίσημου λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σ’ ευθεία μομφή της Πόρτο για τους τίτλους και τα οικονομικά της.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της επικείμενης αντιπάλου του «Δικεφάλου»: «Οι θλιβεροί είναι εκείνοι που βλέπουν την ομάδα τους να χρεωκοπεί ήσυχα ενώ διοικείται από την UEFA, παρά τα εκατομμύρια που εισέπραξαν από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών τους την τελευταία πενταετία κι έχουν όλα εξαφανιστεί, έχοντας κατακτήσει σ’ αυτό το διάστημα ένα πρωτάθλημα».


Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32