Ο Σουμπίνιο δείχνει τον δρόμο (vid)

Την τρίτη εντός έδρας νίκη στη Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Λεβαδειακός που επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 χάρη στα γκολ του Σουμπίνιο.

Την τρίτη εντός έδρας νίκη στη Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Λεβαδειακός που επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0  χάρη στα γκολ του Σουμπίνιο. Το σύνολο του Γιώγου Παράσχου προσπέρασε τους Αγρινιώτες στο βαθμολογικό πίνακα και άφησαν τον Τάκη Λεμονή χωρίς νίκη στον πάγκο των νεοφώτιστων.

Τα αρχικά πλάνα

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Λεβαδειακό με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μουλόπουλο, αριστερά τον Μεντί και στο κέντρο της άμυνας τους Λισγάρα και Τόμας. Στη μεσαία γραμμή παρέταξε τους Ζησόπουλο και Κόρμπο, δεξιά τον Φαβάλι, αριστερά τον Ναπολεόνι και πίσω από τον προωθημένο Βασιλείου τον Σουμπίνιο.


Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σιόντη, αριστερά τον Άντι και στο κέντρο της άμυνας του Μουμίν  και Κούσα. Στη μεσαία γραμμή έβαλε τους Ρότσα και Μητρόπουλο, δεξιά τον Ακαλέ, αριστερά τον Θεοδωρίδη και στην κορυφή της επίθεσης τους Χαριστέα και Καμαρά.


Η πίεση καρποφόρησε νωρίς!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί  να επιβάλλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά  και να ψάχνει το γρήγορο γκολ. Μετά από δύο διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες του Σουμπίνιο στο 5ο και 7ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Βραζιλιάνο.  Ο Ναπολεόνι μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και  ο αμαρκάριστος Σουμπίνιο από κοντινή απόσταση  έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο 10′.


Οι φιλοξενούμενοι με εμφανή τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κυριακίδη. Η σημαντικότερη στιγμή για να φτάσουν στην ισοφάριση ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Κούσα. Ο Ρότσα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κούσας στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ όμως  ο Μουλόπουλος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Στη συνέχεια η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε, με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας και να κρατάει το προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση.


Είχε τις ευκαιρίες, πέτυχε και δεύτερο γκολ!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού  και να χάνει σπουδαία ευκαιρία με τον Σουμπίνιο στο 53ο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Βραζιλιάνος από μακρινή απόσταση προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Τσενάμο με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν  το σουτ του Χαριστέα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.


Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχοντας κλείσει τους διαδρόμους προς την άμυνα τους, προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα τους Αγρινιώτες, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κόρμπο (67′), Σουμπίνιο (70′)  και Λισγάρα (71′).   Εκμεταλλευόμενοι τα κενά της άμυνας των φιλοξενούμενων οι Βοιωτοί συνέχιζαν να πιέζουν και ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 84ο λεπτό χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Σουμπίνιο. Ο Κουτσόπουλος έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Σουμπίνιο βρέθηκε απέναντι στον Τσενάμο και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκολ στην Σούπερ Λίγκ.


Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού, με τον Λεβαδειακό να κρατάει το αποτέλεσμα και τον Παναιτωλικό να προβληματίζεται εν όψει της συνέχειας. 




Δείτε τί δήλωσαν στην κάμερα του Novasports πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μαχαίρας του Λεβαδειακού και ο Μπελεβώνης του Παναιτωλικού… 



 
Γήπεδο: Λιβαδειάς Δημοτικό
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Μεντί, Αλεξίου, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας.  

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Αντι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Ακαλέ







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.