Ζητάει τη δικαίωσή της η ΑΕΚ

Εκδικάστηκαν τελικά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη, με την «κιτρινόμαυρη» πλευρά να ζητά τη δικαίωσή της.

Εκδικάστηκαν τελικά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη, με την «κιτρινόμαυρη» πλευρά να ζητά τη δικαίωσή της. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο, πως έχουν περάσει πολλά χρόνια με την οποία ταλαιπωρείται η ΑΕΚ και πως πρέπει να υπάρξει δικαίωση. Ο πρόεδρος της Ένωσης δέχτηκε ερωτήσεις από τους δικηγόρους και των δυο πλευρών.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της πλευράς Ψωμιάδη είχαν ζητήσει την ανάκληση της άδειας που είχε πάρει ο Χάρης Οικονομόπουλος από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, ώστε να εξαιρεθούν οι δικηγόροι που έπαιρναν μέρος στη δίκη, από την αποχή που είχε προκηρυχτεί. Τελικά, το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και η δίκη πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα εξεταστούν μάρτυρες από τις δυο πλευρές σε συμβολαιογράφο, ενώ την Πέμπτη θα κατατεθούν τα υπομνήματα από τις δυο πλευρές. Στην συνέχεια θα υπάρξει η απόφαση της δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ έδωσαν το «παρών» οι Ανδρέας Δημητρέλος και Χάρης Οικονομόπουλος, ενώ από την πλευρά Ψωμιάδη, το «παρών» έδωσε ο γιο του, Σταύρος και οι νομικοί του εκπρόσωποι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.