Δεν επέστρεψε κανένας σε κανονικό ρυθμό

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς δεν υπήρξε καμία επιστροφή την Τετάρτη σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από τους αμφίβολους.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς δεν υπήρξε καμία επιστροφή την Τετάρτη σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από τους αμφίβολους. Συγκεκριμένα, οι Λέτο και Μπουμσόνγκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Κουίνσι και Ρούντολφ έκαναν θεραπεία.

Επίσης, ο Σεντρίκ Καντέ ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση με την εθνική Μάλι. Από την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, απουσίαζε ο Κώστας Κατσουράνης, λόγω ίωσης.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ο Φερέιρα θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες, μήπως υπάρξει κάποια επιστροφή από τους παίκτες που είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Εργοτέλη, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτά δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν αρκετά, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.