Το ξανασκέφτεται για Ουζουνίδη

Η Pan Asia δεν αποκλείεται να εξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, αν προχωρήσει η συμφωνία για την ανάληψη του Παναθηναϊκού.

Η Pan Asia δεν αποκλείεται να εξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, αν προχωρήσει η συμφωνία για την ανάληψη του Παναθηναϊκού.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της εταιρίας που θα διεξάγει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ εν’ όψει μεταβίβασης των μετοχών στους Ασιάτες, οπότε θα γίνει άλλο ένα βήμα για την αλλαγή ιδιοκτησιακού στο «τριφύλλι».

Εν μέσω τέτοιων διαδικασιών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να μείνει με την τρέχουσα κατάσταση, ενώ είχε ακουστεί το όνομα του Γιώργου Δώνη ως «εκλεκτού» στην περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία με την Pan Asia. Ωστόσο, δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο αναφέρουν ότι ο Παιρότζ Πιεμπονγκσάντ το ξανασκέφτεται για το θέμα του προπονητή και αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συζήτηση με τον Ουζουνίδη, ο οποίος τυγχάνει υψηλής αποδοχής στις τάξεις των φιλάθλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.