Γκόγκιτς: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν, εμφανίστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν, εμφανίστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο τεχνικός των ακαδημιών του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ρέντη. Ο Γκόγκιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για τη χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρούμπιν
«Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε. Κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, αφού είναι πολύ καλό το 0-1 του πρώτου αγώνα. Πολλοί ποδοσφαιριστές έπαιξαν για πρώτη φορά σε συνθετικό χλοοτάπητα. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλύτερος. Είχε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι. Σίγουρα η Ρούμπιν δεν είχε ρυθμό, επειδή ακόμα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι το αφεντικό, κάτι που φάνηκε σε όλους τους τομείς. Πέτυχε αυτό που ήθελε κάθε οπαδός του. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.».

Για το πρέσινγκ που ασκούν οι Πειραιώτες στους αντιπάλους τους
«Στο χθεσινό ματς έτρεξαν αρκετά λόγω του κρύου (γέλια). Αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού. Θέλει να πιέζει τους αντιπάλους του και να έχει την κατοχή της μπάλας».

Για το αν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες καιρικές συνθήκες σε ευρωπαϊκό ματς
«Είχαμε παίξει και εμείς κόντρα στην Κροάσια στο Σπλιτ το 19898. Τότε, όμως, ο αγωνιστικός χώρος ήταν παγωμένος και δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι ότι είχαμε πρόβλημα στην αναπνοή. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για αρκετό κρύο. Έχω παίξει στη Σερβία κάτω από το μηδέν. Είχα συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες».

Για τους Νέους των «ερυθρόλευκων»
«Αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ωστόσο, αν δουλέψουν με την πρώτη ομάδα, τότε θα βελτιωθούν και θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Μπορούν να είναι στο ρόστερ της ομάδας και να παίρνουν εμπειρίες».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League
«Είναι μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια. Έχει έναν βασικό κορμό και κάνει προσθήκες, θέλοντας το καλύτερο σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Στο χθεσινό ματς έχασε μόνο με ένα γκολ, κάτι που ήταν εξωπραγματικό για μία κυπριακή ομάδα πριν από μερικά χρόνια. Άλλωστε, δεν κλείστηκε και προσπάθησε να σκοράρει. Έχει μεγάλους παίκτες, όπως ο Μαντούκα που ήρθε από την ΑΕΚ, ο Μοράες από την Τσέλσι, ο Πίντο και αρκετοί άλλοι παίκτες που δίνουν άλλη ώθηση στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να ανταπεξέρχεσαι στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει οργάνωση και είναι πολύ καλός ο πρόεδρος. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια. Το γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς έχει μείνει τόσα χρόνια δείχνει για ποιον λόγο πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο ενός προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.