Σπανούλης: “Έχουμε πολύ δρόμο ακόμᨔ

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στον παναθηναϊκό την Κυριακή. Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στο ντέρμπι και στη διαφορά που "έχασαν" οι ερυθρόλευκοι" στην τελευταία περίοδο.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στον παναθηναϊκό την Κυριακή. Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στο ντέρμπι και στη διαφορά που “έχασαν” οι ερυθρόλευκοι” στην τελευταία περίοδο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανούλη στο Κανάλι Ένα του Πειραιά


-Το ντέρμπι τελείωσε, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι κοντά στην πρώτη θέση ή πιστεύεις ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος;
«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Την Τετάρτη το παιχνίδι στη Ρόδο είναι πολύ δύσκολο, ο Κολοσσός είναι πολλή καλή ομάδα. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δε σημαίνει και τίποτα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι κι από κάθε παιχνίδι, όπως κι απ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να μαθαίνουμε κάτι περισσότερο. Έτσι μόνο χτίζεται ο χαρακτήρας μιας ομάδας».


-Το γεγονός ότι παίξατε για πρώτη φορά σε γεμάτο γήπεδο σας έκανε καλό; Πριν από το παιχνίδι πολλοί έλεγαν ότι το γεμάτο ΣΕΦ ίσως να δημιουργήσει άγχος.
«Σίγουρα μας έκανε καλό. Είναι όμορφο να παίζεις μπροστά στον κόσμο και ιδιαίτερα όταν το ΣΕΦ είναι γεμάτο. Ο κόσμος μας στήριξε, ήταν κοντά μας και μακάρι σε κάθε παιχνίδι από δω και πέρα να τον έχουμε δίπλα μας».


«Τι γίνεται και χάνετε τη διαφορά; Το είδαμε και στην Τουρκία αυτό και με τον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα απειρίας;
«Πιστεύω ότι λίγο χαλαρώσαμε και δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να μας φτάσει. Δεν πληρώσαμε αυτό ούτε στην Τουρκία με την Εφές ούτε με τον Παναθηναϊκό και εύχομαι ακόμα κι έτσι να χτίσουμε χαρακτήρα. Απ’ αυτά τα λάθη πρέπει να μάθουμε και όταν έρθουν τα ακόμα πιο κρίσιμα ματς να είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.