«Έχουμε δύσκολη αποστολή…»

Στη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού του Ρεθύμνου και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν προσηλωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ δύσκολη αποστολή, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το Ρέθυμνο, που στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατό, παίζει γρήγορα, προσπαθεί να τρέξει και να σουτάρει κυρίως από μακριά, έχει καλό ρυθμό και πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα κι όλα αυτά θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του ή να ξεφύγει στο σκορ και να μας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης ανέφερε: «Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα του, όπου έχει κοντράρει ακόμη και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός με ο Ολυμπιακός. Το Ρέθυμνο είχε παίξει πολύ καλά και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι στην επίθεση ο κινητήριος μοχλός τους είναι ο Κρίστμας και μαζί με τους Ράιτ και Πέτγουεϊ κάνουν ουσιαστικά το παιχνίδι της ομάδας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι ο αιφνιδιασμός τους και να βρούμε τις αδυναμίες που έχει το Ρέθυμνο και να… χτυπήσουμε σε αυτές, ώστε να είμαστε κοντά στο σκορ και να μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.