Συγκέντρωση συνιστά ο Φλεβαράκης

Να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης.

Να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των δυτικών και ξεκαθάρισε πως θα παίξει μεγάλο ρόλο η αλληλοκάλυψη σε άμυνα και επίθεση.

«Το Περιστέρι  τόσο κόντρα στον Ίκαρο, όσο και κόντρα στην Καβάλα, έδειξε ότι παρά τις αλλαγές στο ρόστερ του παραμένει πολύ ανταγωνιστικό. Είναι μία ομάδα με πολύ σκληρή άμυνα, που αρέσκεται να δοκιμάζει διάφορες άμυνες ζώνης και να δίνει το δικό του ρυθμό στο ματς. Θεωρώ δε ότι οι δύο νέοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με την Καβάλα, τώρα θα είναι σαφώς πιο προσαρμοσμένοι και θα βοηθήσουν περισσότερο το Περιστέρι. Από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αλληλοκάλυψη σε άμυνα και επίθεση. Περιμένω και θέλω τόσο από τους νέους όσο και από τους μεγαλύτερους να αποδείξουν ότι αξίζουν κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκονται στο παρκέ», ήταν τα λόγια του Κώστα Φλεβαράκη.

Από την πλευρά του, ο Ντι Τζέι Τόμπσον ανέφερε: «Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να φανούμε δυνατοί και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Ο κόουτς μας έχει αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου και ακολουθώντας τις οδηγίες του, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και αξίζουμε να είμαστε ψηλότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.