Η ώρα του Μπακάκη

Η τιμωρία του Ροντρίγκο Γκάλο δίνει την ευκαιρία στον Μιχάλη Μπακάκη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ.

Η τιμωρία του Ροντρίγκο Γκάλο δίνει την ευκαιρία στον Μιχάλη Μπακάκη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ.

Ο διεθνής ακραίος μπακ, δεν είχε την ευκαιρία ως τώρα να αγωνιστεί με την Ένωση στα «σαλόνια», καθώς ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του είχε κάνει δική του τη φανέλα του βασικού στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο Μπακάκης είχε περιοριστεί ως τώρα σε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, παρ’ όλο που συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του προπονητή όσον αφορά την αποστολή για τη Σούπερ Λιγκ, δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει ντεμπούτο. Χαρακτηριστικά, τελευταία του συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν τον περασμένο Μάιο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για την Football League.

Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε όμως ο Γκάλο απέναντι στον Ολυμπιακό (σε συνδυασμό με τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών), ανοίγει τον δρόμο για τη θέση του βασικού στον Μπακάκη, καθώς ο Βραζιλιάνος θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς με Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

Ο Μπακάκης έτσι προορίζεται για βασικός, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ενδεκάδα ακόμα και μετά την επιστροφή του Γκάλο, λόγω της συμπλήρωσης καρτών του Ντίντακ στο αριστερό άκρο, αλλά και της απουσίας του Σοϊλέδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.