Η μητέρα του Γκουτιέρες ήθελε να αυτοκτονήσει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Η μητέρα και εκπρόσωπος του Χόνας Γκουτιέρες Μόνιμα Μοντόρε, ισχυρίστηκε ενώπιον αγγλικού δικαστηρίου ότι έφτασε κοντά στην αυτοκτονία λόγω της συμπεριφοράς της Νιούκαστλ απέναντι στον γιό της!

Η μητέρα και εκπρόσωπος του Χόνας Γκουτιέρες Μόνιμα Μοντόρε, ισχυρίστηκε ενώπιον αγγλικού δικαστηρίου ότι έφτασε κοντά στην αυτοκτονία λόγω της συμπεριφοράς της Νιούκαστλ απέναντι στον γιό της!

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος, διεκδικεί αποζημίωση 2.5 εκατ. από την πρώην ομάδα του, ισχυριζόμενος ότι η Νιούκαστλ επίτηδες δεν τον χρησιμοποιούσε, ώστε να μην συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τον Γκουτιέρες, η Νιούκαστλ ήθελε να τον ξεφορτωθεί μετά την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο, έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός όρχη, έπειτα από χτύπημα στην προπόνηση της ομάδας.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, η μητέρα του νυν παίκτη της Λα Κορούνια, τόνισε ότι έφτασε σε τέτοιο σημείο απελπισίας που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μπροστά στην είσοδο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

«Ήμουν τόσο απελπισμένη με αυτό που του έκαναν που ήθελα να πάρω την ίδια μου τη ζωή στην κύρια είσοδο του γηπέδου. Θα τους άφηνα και ένα σημείωμα όπου θα έλεγα πόσο άσχημος ήταν ο τρόπος που του είχαν φερθεί. Επέστρεψε από επέμβαση έχοντας χάσει έναν όρχη λόγω χτυπήματος στην προπόνηση και τον πέταξαν έξω σαν αδέσποτο σκύλο. Κοιτώντας πίσω, η αντιδρασή μου ήταν πολύ ακραία, αλλά οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», είπε συγκεκριμένα η Μοντόρε.

Ο δικηγόρος της Νιούκαστλ ισχυρίστηκε ότι ο σύλλογος ήταν κοντά στον παίκτη τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλά και στις θεραπείες που ακολούθησαν. Όμως η Μοντόρε απάντησε ότι πέρα από ένα mail από τον γιατρό της ομάδας, η Νιούκαστλ δεν είχε καμία άλλη επικοινωνία με τον παίκτη στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Απαντώντας χαρακτηριστικά στους ισχυρισμούς της Νιούκαστλ απάντησε:

«Νομίζω ότι προσπαθούν να ντύσουν έναν πίθηκο με μεταξωτό φόρεμα για να πιστέψουμε ότι πρόκειται για πριγκίπισα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.