Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου

Κατά την τελευταία συνεδρίασή του, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις...

Κατά την τελευταία συνεδρίασή του, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

    1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Νέστορ Φαμπιάν Κανόμπιο. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της Π.Α.Ε ΑΕΛ 1964, την οποία να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 230.010 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300 ευρώ, σε είκοσι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Στην περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, επιβάλει στην ΠΑΕ τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 230.310 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλειου Κωνσταντινίδη κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές εις βάρος της. Επιβάλλει: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η ομάδα από 21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 8.956 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

    3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτριου Κοτταρά. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 24.688 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400 ευρώ, σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 24.680 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    4. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Νάστου. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 12.187 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300 ευρώ, σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 12.487 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    5. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτριου Μοράλες. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 10.956 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 200 ευρώ, σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 11.156 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    6. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του Δημήτριου Διαμαντή. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν συνολικό ποσό των 78.157 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 44.500 ευρώ καθαρά και το ποσό των 33.657 ευρώ μικτά, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400 ευρώ, σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 78.157 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και της δικαστικής δαπάνης εκ ποσού 400 ευρώ, στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    7. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνιου Σωτρίνη. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 10.880 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300 ευρώ, σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 11.180 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    8. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Ναλμπάντη. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν συνολικό ποσό των 76.613 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 28.894 ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400 ευρώ, σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 76.613 ευρώ, καθώς και της δικαστικής δαπάνης εκ ποσού 400 ευρώ, στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    9. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνιου Σωτρίνη. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 15.798 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300 ευρώ, σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 02.01.2012 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 16.098 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    10. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Τσιώλη. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, την οποία υποχρεώνει να του καταβάλει το τελεσιδίκως επιδικασθέν καθαρό ποσό των 49.725 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του, καθώς και τη δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 400 ευρώ, σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 01.01.12 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στην ΠΑΕ για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού καθαρού ποσού των 50.125 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

    11. Δικάζει κατ’ αντιμωλία την αίτηση : 1) Του Ερασιτεχνικού Σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Καβάλας και 2) της Π.Α.Ε. Νέα Καβάλα κατά: 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.) και 2) Του κύρους της από 28.9.2011 απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Ο. Απορρίπτει την ως άνω αίτηση ως νόμω αβάσιμη.

    12. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Γκέργκι Τσίτσι κατά της ΠΑΕ Καλλιθέα. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές εις βάρος της. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει από 21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 2.000 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

    13. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Κουκούτση κατά της ΠΑΕ Διαγόρας. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές εις βάρος της. Επιβάλλει στην ΠΑΕ: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει από 21.12.2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 14.620 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 400 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.