Γκούντγιονσεν: “Επιστρέφω πριν το τέλος…”

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν δήλωσε σε εφημερίδα της Ισλανδίας ότι υπολογίζει να επιστρέψει στα γήπεδα πριν από το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν δήλωσε σε εφημερίδα της Ισλανδίας ότι υπολογίζει να επιστρέψει στα γήπεδα πριν από το τέλος της φετινής σεζόν. «Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα το κόκαλο θα επανέλθει στο φυσιολογικό του βάρος και πόσο γρήγορα θα θρέψει ο μυς. Είναι ξεκάθαρο πως σκοπεύω να είμαι έτοιμος πριν τελειώσει η σεζόν. Πότε θα είναι αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα» είπε.

Ο Γκούντγιονσεν περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον τραυματισμό του:«Δεν πονούσα ακριβώς, αλλά το κορμί μου ήταν σε κατάσταση σοκ. Στην αρχή φοβόμουν να κοιτάξω το πόδι μου, αφού πίστευα πως το θέαμα θα ήταν άσχημο. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία μου στάθηκα σχετικά τυχερός», είπε, ενώ για την πρόσφατη επέμβαση τόνισε: «Ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό και επίπονο. Έπρεπε να αφαιρεθούν οι βίδες που ήταν απίστευτα μακριές και διαπερνούσαν το κόκαλο. Ο πόνος ήταν έντονος, αλλά όταν ξύπνησα, όλα ήταν καλά».

Για την ΑΕΚ ο Ισλανδός τόνισε: «Υπάρχει σαφές πλάνο και πειθαρχία στο παιχνίδι μας». Και για τον Νίκο Κωστένογλου ανέφερε: «Τραυματίστηκα στο πρώτο του ματς, αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και ενημερώνεται συνέχεια για την πορεία της αποθεραπείας μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.