Περιμένει την UEFA για τα εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει για το αν υπάρξει μετακίνηση οπαδών στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Παρτιζάν, για τα προκριματικά του Champions League.
17/07/2017 • 12:17
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού
  • shares
Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει για το αν υπάρξει μετακίνηση οπαδών στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Παρτιζάν, για τα προκριματικά του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν τα σενάρια που τους ήθελαν να έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της σερβικής ομάδας για τη μετακίνηση φιλάθλων και τόνισαν πως οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις προσεχείς ημέρες από τους ιθύνοντες της UEFA.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις τείνουν προς τη μη μετακίνηση φιλάθλων στις δυο αναμετρήσεις με τη σερβική ομάδα, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δε θέλει σε καμία περίπτωση να ριψοκινδυνεύσει με επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων. Η αδερφοποίηση των «ερυθρολεύκων» με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα είναι ένας ακόμα παράγοντας που επιβαρύνει το κλίμα ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Κυριακή 29 Απριλίου, 19:00

Live
27/04/2018 • 08:00

24/04/2018 • 14:45