Ο Δρόσος στη Nova (vid)

Αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας, αυτό θα κατέληγε στον Δημήτρη Δρόσο. Ο νεαρός επιθετικός μόλις στη δεύτερη προπόνησή του με τον Πανιώνιο υπέστη ρήξη χιαστών και είδα τα όνειρά του να αποκτούν γκρίζο χρώμα.

Αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας, αυτό θα κατέληγε στον Δημήτρη Δρόσο. Ο νεαρός επιθετικός μόλις στη δεύτερη προπόνησή του με τον Πανιώνιο υπέστη ρήξη χιαστών και είδα τα όνειρά του να αποκτούν γκρίζο χρώμα. Δεν το έβαλε κάτω όμως και με σκληρή δουλειά ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στην κάμερα του Novasports για την πορεία της αποθεραπείας του, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Άρη
 
Για τη νίκη με τον Άρη: “Επιτέλους επιστρέψαμε στις νίκες μετά από καιρό. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν και ήταν πολύ σημαντικό. Γενικά έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά αυτή η νίκη ήταν ότι πρέπει για να πάνε τα πράγματα καλύτερα σε όλους τους τομείς”.
 
Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: “Ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που τώρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και αυτό τον κάνει θεωρητικά να είναι πιο ξεκούραστος. Διψάνε περισσότερο και από ότι έχουν δείξει διαθέτουν μια αξιοπρεπή ομάδα και θα κάνουν τα πάντα για να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος. Γνωρίζουμε πως παίζει αυτή η ομάδα, έχει κάνει καλές εμφανίσεις και το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι”.
 
Για τον τραυματισμό του: “Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή, στην προπόνηση της ομάδας μου, μόλις είχα έρθει στον Πανιώνιο. Κάθε εμπόδιο όμως είναι για καλό. Πάνω στην ατυχία μου σίγουρα ήμουν τυχερός σε πολλά πράγματα που μου συνέβησαν και σίγουρα θα γυρίσω πιο δυνατός απ’ όλο αυτό. Πέρασε το σημαντικό και δύσκολο κομμάτι και τώρα μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.