Θα ήταν λίγα τα 800 εισιτήρια

Χωρίς ίχνος υπερβολής, τα 800 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στο «Τέρνερ Στέντιουμ» θα ήταν λίγα προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών του.
01/08/2016 • 22:22
Οπαδοί Ολυμπιακού
  • shares
Μπερ Σεβά: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
 
Χωρίς ίχνος υπερβολής, τα 800 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στο «Τέρνερ Στέντιουμ» θα ήταν λίγα προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών του. Και τούτο διότι είναι τα τελευταία 24ωρα είναι πολλοί οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας που ψάχνουν τρόπο για να μεταβούν στο Ισραήλ προκειμένου να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Σάντσεθ. Ωστόσο, λόγω της εποχής (η τουριστική κίνηση βρίσκεται στο ζενίθ) είναι εξαιρετικά δύσκολο να ναυλωθούν τσάρτερ. Επιπλέον και τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για πτήσεις στο Ισραήλ είναι λιγοστά και πανάκριβα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε