Σλούκας: ”Τον Σεπτέμβριο με την Εθνική”

Ο διεθνής γκάρντ της Φενερμπαχτσέ σε δηλώσεις του στο σάιτ της Χ.Α.Ν.Θ αναφέρθηκε στους δεσμούς του με το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια.

 Ο διεθνής γκάρντ της Φενερμπαχτσέ σε δηλώσεις του στο σάιτ της Χ.Α.Ν.Θ αναφέρθηκε στους δεσμούς του με το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, στην Εθνική ομάδα ενώ θυμήθηκε και τα παιδικά του χρόνια.

”Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Χ.Α.Ν.Θ. , έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι το περιβάλλον εδώ δεν μου είναι άγνωστο καθώς ο πατέρας μου έχει εργαστεί πριν από πολλά χρόνια στην Χ.Α.Ν.Θ. ως προπονητής του τμήματος της άρσης βαρών. Είναι ένα σωματείο που περιβάλλει το μπάσκετ με μεγάλη αγάπη, δουλεύει πολύ στις μικρές ηλικίες και αυτό είναι γνωστό”.

Τα παιδικά μου χρόνια:
”Κάπου στα 14-15 άρχισα να δουλεύω περισσότερο συστηματικά και να καταλαβαίνω πως αυτό που κάνω στο μπάσκετ είναι κάτι που θέλω να συνεχίσω. Έβλεπα μπάσκετ όμως όχι πολύ ΝΒΑ, περισσότερο Ευρωλίγκα. Παρακολουθούσα , ξέρεις, Σπανούλη, Παπαλουκά, Διαμαντίδη, κυρίως το ενδιαφέρον μου κέντριζε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Μικρός άρχιζα να παίζω στον Μέγα Αλέξανδρο,  μετά σε ηλικία 8-9 ετών πήγα στον Μαντουλίδη όπου και έπαιξα για αρκετά χρόνια σε όλα τα τμήματα, παιδικό, εφηβικό, αντρικό… Αρχικά δεν ήμουν και πολύ αθλητικός, ήμουν γεματούλης. Γενικά έκανα προσπάθεια όμως με βοήθησαν και οι συγκυρίες. Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό μού πρόσφερε πάρα πολλά, είδα πώς δουλεύουν στο υψηλό επίπεδο.  Αν έχω να δώσω μια συμβουλή στα παιδιά είναι να ακούν τους προπονητές τους, να μην τα παρατούν να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους,  αλλά ταυτόχρονα να μην αφήνουν και τα μαθήματα τους να δείχνουν συνέπεια και στο σχολείο. Αυτό το αναφέρω γιατί τα ποσοστά των παικτών που τελικά προχωρούν και κατορθώνουν να κάνουν καριέρα σε επαγγελματικό  επίπεδο δυστυχώς δεν είναι μεγάλα. Και οι λόγοι για τους οποίους αυτό συμβαίνει είναι πολλοί.”

Κεφάλαιο Εθνική:
”Θα είμαι “παρών” με την Εθνική τον Σεπτέμβριο. Είναι κάτι που θέλω. Έχω ήδη ενημερώσει την ομάδα μου και τον κόουτς(σ.σ. τον Ομπράντοβιτς), έχω ζητήσει άδεια και θα είμαι εκεί. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από όλα τα παιδιά που μετείχαν στην προηγούμενη φάση, κάτι που φαίνεται κι από τις έξι συνεχόμενες νίκες. Όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.