Προχωράει την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να τρέχει τις εξελίξεις, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στις περιπτώσεις των Αχμέντ Χασάν, Γιασίν Μαριά και Γουίλιαν Αράο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να τρέχει τις εξελίξεις, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει  της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στις περιπτώσεις των Αχμέντ Χασάν, Γιασίν Μαριά και Γουίλιαν Αράο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε νέες συζητήσεις με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές φτάνει στις 700 χιλιάδες ευρώ, ενώ αναζητείται η «χρυσή τομή» και στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποπληρωμή των δόσεων. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στην περίπτωση του Μαριάνο Μπαρέιρο, ο οποίος ανήκει στη Ρασίνγκ. Στη μετεγγραφική λίστα υπάρχουν πάντα τα ονόματα των Πρστιτς και Βελόσο. 

Από εκεί και πέρα, ο Αφρικανός στόπερ φέρεται να βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και η μετεγγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να βρει τη «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα τις προσεχείς ημέρες με την ομάδα του παίκτη, τη Σφαξιέν. Τέλος, ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση του επιθετικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.