Θα στηριχθεί στην επιτυχημένη συνταγή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να στρέφεται στην περσινή επιτυχημένη συνταγή του ΠΑΟΚ, εν όψει των αναμετρήσεων με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να στρέφεται στην περσινή επιτυχημένη συνταγή του ΠΑΟΚ, εν όψει των αναμετρήσεων με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Champions League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στον περσινό κορμό της ομάδας, με λίγες αλλαγές στο βασικό σχήμα, για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, καθώς θέλει η ομάδα του να έχει ομοιογένεια στα συγκεκριμένα ματς.

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου φέρεται να μην έχει αποφασίσει για τις δυο θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών. Οι Ζαμπά και Λημνιός διεκδικούν τη θέση στα δεξιά, ενώς τα αριστερά οι Ουάρντα, Λάμπρου και Ελ Καντουρί φέρονται να «μάχονται» για μια θέση στο βασικό σχήμα. Ο Λημνιός και Ουάρντα φέρονται φαβορί για τις συγκεκριμένες θέσεις, με τον Πέλκα να είναι ο μόνος σίγουρος για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Από εκεί και πέρα, ο Βιεϊρίνια αναμένεται να διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.