Σε ρυθμό Βενέτσια ο ΠΑΟΚ (video+pics)

Οι "ασπρόμαυροι" έκαναν απόψε (8/10) την πρώτη τους προπόνηση στο Palasport Tallercio, όπου αύριο (9/10) θα αναμετρηθούν με την ιταλική ομάδα, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του BCL

Ο ΠΑΟΚ κινείται πλέον σε ρυθμούς Basketball Champions League και εν όψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης απέναντι στη Umana Reyer Venezia μπήκε για τα καλά στο βαρύ πρόγραμμα των συνεχόμενων μετακινήσεων και αγώνων.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και -με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα- έφτασε στη Βενετία στις 18:00. Από το αεροδρόμο στο ξενοδοχείο, στην περιοχή του Mestre, ξεκούραση για λιγότερο από μία ώρα και αμέσως μετά η πρώτη γνωριμία με το Palasport Tallercio, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τρίτης (21:30, ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Venezia.
Στο μικρό, όμορφο και πολύ θορυβώδες σε όλα τα παιχνίδια γήπεδο της Venezia, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για μιάμισι ώρα και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προφυλάχθηκε, καθώς ένα χτύπημα από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (6/10) συνέχισε να το ενοχλεί. Στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και το μεσημέρι της Τρίτης (9/10, 12:30) στο Palasport Tallercio.
Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την αποψινή προπόνηση της ομάδας, αλλά και βίντεο με στιγμιότυπα από το ταξίδι στην Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.